En ny liten fadderhund!

jollymed-43

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera lilla Julia som är ny i vårt fadderprogram.

Julia hittades med sin lilla son på en parkering i staden Medgidia för ganska precis ett halvår sedan. Oerhört rädd men med tålamod och lugn lyckades personalen till slut locka henne till sig och ta med henne och valpen till hägnet. Julia har visat sig vara en rar och social liten tjej och vi hoppas att i framtiden kunna erbjuda henne ett hem i Sverige.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d bloggare gillar detta: