Det blåser kalla vindar kring katthusen!

boss1 felix2 miusky-pres1 zorro-pres1

Den långa rumänska hösten har varit mild. Nu börjar dock kalla vindar göra sig påminda och i december / januari kan temperaturen under någon dag sjunka till -15/-20 grader. Det har väl inte undgått någon att SaveTheDogs även hjälper nödställda katter. I ett samhälle där ett katt-liv inte värderas högt får dessa omhändertagna katter vård, mat och en tryggad tillvaro. Katterna bor i moderna katt-hus, designade för att även erbjuda stimulans. Många katter har fått en framtid i Sverige. Just nu väntar många fina katter på att få egna hem, där de får sprida trivsel och glädje genom sin närvaro. Samtidigt frigörs då plats i katthusen, där en annan nödställd katt kan räddas till livet. Den rumänska katten är ganska liten och nätt, med stor social förmåga och personlighet. Många av dem är redan hund-vana. Nya i vårt adoptionsprogram är nu ljuvliga katterna Boss, Felix, Miusky och Zorro. Klicka på deras vinjettbilder ovan för att läsa mera om respektive katt.
Kan Du välkomna en av våra skyddslingar in i Ditt varma hem och i Din gemenskap inför vintern?

För att se samtliga katter i vårt adoptionsprogram, klicka här.

Intresseanmälan finner Du här.

%d bloggare gillar detta: