Elyas liv är i fara – varje dag!

downloads85

Återigen har rara Elya attackerats. Denna gång råkade Jennifer finnas i närheten och såg vad som hände. Jennifer kastade sig in i hundgruppen som brottat ner Elya på marken och högg mot henne. Elya skrek av skräck. Jennifer lyckades slita undan henne och trycka upp henne bakom sig mot en vägg, skyddandes henne med sin egen kropp. Denna gång klarade sig Elya utan annat än mindre bit-sår, nästa gång kan hon förlora livet. Elya har blivit en hack-kyckling som de andra hundarna plågar så fort tillfälle ges. Hon behöver för att överleva få resa från hägnet omgående.

Har Du det trygga hem där Elya kan få sova lugnt och utan rädslor? Ett hem som är lugnt beläget och utan småbarn? En snäll hundkamrat kan hjälpa Elya tillrätta. Det är bråttom! Elya tillbringar sina dagar med att försöka hålla sig undan sina plågoandar. Nätterna sover hon oroligt och på helspänn, Varje dag riskerar hon sitt liv. Hör av Dig!

Läs mera om Elya här.

Intresseanmälan finner Du här.

%d bloggare gillar detta: