Black Friday – se våra underbara svarta hundar och Katter!

downloads38

Black is beautiful – vem kan säga annat?  Idag vill vi slå ett extra slag för våra svarta skönheter, både hundar och katter. Ta chansen att välkomna en av dessa fantastiska individer till ditt hem och få en kamrat för livet. Kolsvarta katterna Dolce (med mamma Vivian) och Zorro  är underbara grabbar som ser fram emot att få ligga och spinna i en trygg, svensk famn. I jourhem i Sverige finns redan hundarna Danilo, Efendi och Patricia, glada svansviftare som ivrigt väntar på besök från sina framtida mattar / hussar. I de rumänska hägnen där de kalla vintervindarna nu börjar blåsa väntar Camille, Victorya och Nelu. Har du hjärterum och plats i ditt hem att erbjuda?

Klicka på respektive namn för att läsa mera om hunden / katten.

Intresseanmälan finner du HÄR

Black Friday – en dag då något av våra vackra, svarta djur hittar sitt hem!

%d bloggare gillar detta: