Denna lilla familj är akut hemlös!

downloads82

Linda och hennes kära valp Lord kom nyligen till Sverige men  matte har insjuknat och kan nu inte ta hand om sina hundar. Linda och Lord behöver därför akut flyttas till ett tryggt hem, permanent att föredra men på grund av läget är även ett jourhem en bra lösning. Det här är två goa och glada hundar med spring i benen och glimten i ögat. Du har mycket roligt att se fram emot. De har båda visat matte tillgivenhet och höll på att lära sig gå lite grann i koppel. Nu fick allt ett abrupt slut. Vi söker nu med ljus och lykta efter dig som kan erbjuda den lilla familjen trygghet och kärlek – och det är bråttom. Du bör bo relativt lugnt och ha mycket tid att ägna hundarna. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet. Då situationen är akut ber vi dig kontakta oss snarast.

Läs mera om Linda här.

Läs mera om Lord här.

Intresseanmälan finner du här, alternativt maila info@hundhjalpen.se

%d bloggare gillar detta: