Hos vem firar Timon sin jul?

downloads80

Timon som är blind har det tufft i hägnet. I den stora mängden hundar stressas han av att inte kunna se vad som pågår – och med hundratals hundar runtomkring pågår det givetvis mycket. Han accepteras heller inte särskilt bra av de andra hundarna då han på grund av sin blindhet i deras ögon verkar ”fumlig och lite oartig”. Timon behöver få lämna hägnet och flytta hem till sin nya familj, där man har förståelse för hans handikapp och kan anpassa tillvaron. Timon ska bo i lugn miljö och ha en inhägnad trädgård där han kan ströva fritt förutom de dagliga promenaderna. Finns hund i hemmet bör det vara en tik. Inga småbarn.

Timon är en snäll och glad pojke som behöver trygghet och närhet – var finns Du som har detta att skänka honom – Du är den enda julklapp han önskar sig!

Läs mer om vår underbare Timon här.
Intresseanmälan finns här.

%d bloggare gillar detta: