Ella – en oslipad diamant

img_8009

När Ella anlände till hägnet var det många som suckade och skakade på huvudet. Valpen var för traumatiserad och ansågs mer eller mindre som ”ett hopplöst fall”. Det fanns en person som tyckte annorlunda – Jennifer! Hon tog till sig den lilla valpen och har arbetet med henne individuellt och resultatet uteblev inte. Ella är en oslipad diamant där man redan nu kan se den vackra lystern som skiner igenom ytan. Hon är fortfarande osäker i många situationer, men hon har livsglädje och börjar ta för sig. Ella söker nu sitt evighetshem hos någon som har den förståelse som krävs för att hjälpa henne utvecklas i rätt riktning – i sin egen takt. Hemmet ska vara mycket lugnt och det ska finnas en stabil hundkamrat. Inga barn.

Kan DU hjälpa Ella till världens bästa hundliv?

Läs mer om Ella här.
Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: