Danilo hittar inte hem!

downloads73

Ännu har vår goe Danilo inte “hittat hem”. Han väntar och väntar men har ännu inte blivit upptäckt. Bäste vännen Erico har flyttat från Cernavoda och bor nu i Sverige. Danilo har inte lyckats hittat någon ny god vän. Livet blir allt mer enahanda och gnistan slocknar långsamt i Danilos ögon. Han är ledsen och behöver ”hitta hem”.
Han är en lugn och behärskad kille med lite försiktig inställning, men med stor potential. Dagarna går i hägnet, månaderna och även åren. För Danilo har väntan blivit svår. Livet i hägnet är tufft. Det är sällan helt lugnt och konkurrens råder om allt. Danilo längtar efter mer mänsklig kontakt, men tiden finns helt enkelt inte. Vi söker nu med ljus och lykta efter Danilos evighetshem, där han får bli älskad för den han är och där livet får en härlig vändning. Hemmet ska vara relativt lugnt beläget. Det ska inte finnas barn under skolåldern stadigvarande. En stabil hundkamrat är önskvärd.

Kan DU hjälpa Danilo till ett lyckligt liv?

Läs mera om Danilo här.
Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: