Jag har kamrater kvar i Rumänien!

downloads43

Hejsan, Felix här – äkta rumänsk rackarkatt! Även om jag ser sovande ut på bilden är jag faktiskt vaken – jag har helt enkelt inga ögon  – och har aldrig haft det. Ändå klarar jag mig bäst och är kung bland katterna här hemma säger matte. Jag far fram som en stormvind så det bara dundrar i golvet. Inte går jag in i saker heller – man har väl morrhår att styra med. Nu hade jag inte tänkt prata om mig själv och hur bra jag har det – utan om mina katt-kamrater som fortfarande väntar på att hitta till sina hem. SaveTheDogs har räddat dem från hemska situationer och de är nu trygga och har mat i de fina katthus som byggts i hägnen. Livet ska ändå vara så mycket mer – alla mina kamrater vill ha famnar att sitta i, händer som smeker, roliga leksaker och sköna sängar. När en av mina vänner får resa till sitt nya hem blir ju också en plats ledig i katthuset – och någon annan katt i nöd kan få flytta in. Det är ännu varmt i Rumänien men snart står vintern inför dörren och då vill alla flytta in i värmen.

Har DU plats för en katt? Hör av dig till Hundhjälpen så kanske ännu en av mina vänner drar vinstlotten.

Hälsningar,

Felix

%d bloggare gillar detta: