Se våra underbara jourhundar!

downloads60ALICE
Född 2015
Finns i Halmstad
Alice är en underbar liten tjej. Hon har vuxit otroligt mycket mentalt den senaste tiden och fått mycket bättre självförtroende! Hon kan fortfarande vara lite reserverad mot främlingar till en början men det går snabbt över och hon tar gärna emot klappar och kel. Hon älskar att leka med andra hundar och har mycket spring i benen men kan också slappna av och gillar att mysa hemma på soffan. Alice vill komma till en familj som tycker om att röra på sig och det är ett plus i kanten om man är intresserad av att träna någonting roligt med henne.
Läs mer om Alice här.

downloads66BONZO
Född 2014
Finns i Nordmaling
Bonzo är en riktig pärla! Han är glad och går fint i koppel, leker gärna och är mycket lyhörd. Inomhus är han lugn och mysig, gör i princip bara ljud ifrån sig när maten inte kommer snabbt nog. Aptiten är det inga fel på och favogodiset är billig hushållsost. Han går bra ihop med andra hundar och uppför sig även väl mot de katter han har träffat. Bonzo är sammanfattningsvis en riktig drömhund för den som vill ha en promenad- och myskompis att dela vardagen med. Han bor gärna med en snäll hundkompis i sitt nya hem.
Läs mer om Bonzo här.

downloads67BUSTER
Född 2015
Finns i Norrtälje
Buster är en positiv och glad kille med gott självförtroende. Han är mycket social och slösar gärna med sina pussar. Han har anpassat sig väldigt bra på kort tid, han är lyhörd och väldigt lättlärd och går lös på den inhägnade tomten bland både andra hundar och ett gäng frigående höns. Buster roar sig gärna med leksaker och bus men har inte svårt att koppla och han sover gott nätterna igenom. Detta är en riktig guld-hund som vill bli bästis med någon som vill leva ett aktivt hundliv, och kanske roa sig med någon trevlig hundsport!
Läs mer om Buster här.

downloads65FRASSE (fd Gold)
Född 2012
Finns i Karlsborg/Skövde
Detta är en fantastisk kille, lite försiktig med nya människor men när han fått bekanta sig lite så älskar han alla. Att sova är Frasses favoritsyssla, helst i soffan eller på golvet på något mjukt.  Han går fint i koppel, har lärt sig några kommando sedan han kom till oss och lär sig gärna fler. Frasse är en liten latmask med glimten i ögat, regnar det myser han helst inne, skogspromenader gillas annars och att få sitta ett tag och bara titta på naturen uppskattas, gärna i sällskap av en liten trevlig tik. Frasse charmar alla han möter och man älskar honom från första stund!
Läs mer om Frasse här.

downloads68CORA
Född 2012
Finns i Falun
Omplaceras endast tillsammans med Sundari

Fantastiska lilla Cora har den mjukaste pälsen i världen och är en riktig liten pärla till hund. Cora tycker om att titta på när ”syrran” Sundari tränar tricks men föredrar åskådarplatsen – söt som hon är får hon ju godis ändå! Hösten med svamsäsong och långa stunder i skogen är det bästa enligt Cora, då kan man leta skatter hela dagen (att leta skatter är bland det bästa som finns) och somna gott i en härlig myshög på soffan med ”syrran” och matte när man kommer hem.
Läs mer om Cora här.

downloads69SUNDARI
Född 2010
Finns i Falun
Omplaceras endast tillsammans med Cora

Sundari kallas till vardags för Ari och hon är en pigg och vaken tjej som gillar att lära sig konster, att gräva gropar och att mysa under ett täcke. Fotbollsintresset är mycket stort också. Ari testar gärna både det ena och det andra när det kommer till aktiviteter, hon är social och springer gärna i skogen och letar skatter med ”systern” Cora. Även om hon älskar sommarens värme uppskattar hon även de andra årstiderna – Då får man mysa under täcket med hela familjen tätt intill, och det är just det Ari gillar mest!
Läs mer om Sundari här.

%d bloggare gillar detta: