Hjälp Oliver och Panda!

downloads34

När verksamheten i Medgidia nu krymps drabbar detta även katterna som bor där. Många kommer att måsta flyttas över till katthuset i Cernavoda – något som kommer att bli mycket tufft för Oliver och Panda som är två grabbar som värdesätter lite lugn och harmoni i livet. Detta är två kattpojkar som bott hos en ”samlare” och aldrig haft ett värdigt kattliv tidigare.  Deras behov av egna hem är akut och vi vädjar till dig som överväger att hjälpa en katt – hjälp Oliver och / eller Panda! Båda är två lite försynta herrar som behöver få trygghet och stabilitet i sina liv. De är båda resklara och kan flytta in hos Dig inom några veckor – och därmed undvika den tuffa flytten till nytt katthus! De är inte beroende av varandra och kan mycket väl bo i separata hem, men givetvis även tillsammans.

Läs mera om Oliver här.

Läs mera om Panda här.

Se alla katter för adoption här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: