Älskade Dingo står utan hem igen!

Downloads14

Efter många år i hägnet fick Dingo äntligen chansen att bli familjehund – och så förlorade han den innan han hann komma ”hem”. Dingo är en äldre hund och har inte många chanser kvar i livet – han måste få komma in i värmen i ett kärleksfullt hem i vinter. Annars rinner hans liv ut i sanden – utan att det fått ett lyckligt slut. Dingo är en mycket kontaktsökande äldre farbror som aldrig fått komma till sin rätt. Han har haft ett mycket svårt liv och har nu på gamla dar utvecklats till en riktig kramkille. Dingo önskar sig ett tryggt liv i ett lugnt hem i marknivå. Han vill ha egna människor som bryr sig om honom och ser till hans bästa. Nu måste han få det! Dingo bor gärna som ensam hund men kan också bo med en snäll kamrat. Vintern närmar sig även i Rumänien – hjälp Dingo till hans bästa tid i livet! Var finns DU som är hans egen matte / husse?

Läs mera om Dingo här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: