Vill du ARBETA med utsatta hundar – på RIKTIGT?

downloads44

SaveTheDogs kommer att anställa ytterligare en ”utom-rumänsk” person för att arbeta med hundarna. I dagsläget arbetar svenska Jennifer inom organisationen som adoptions-koordinator. Du kommer i ditt arbete att samarbeta mycket med henne. Arbetsuppgifter blir allt från att socialisera och träna hundar – till visst datorarbete – till att vara med vid olika aktiviteter / aktioner. Arbetstempot är högt och själva arbetsklimatet inte alltid det lättaste. Vi befinner oss i en annan kultur med de krockar det kan medföra. Du får lön och förmåner ( inkl boende ) för ditt arbete – förstås inte på svensk nivå men du klarar vardagen i Rumänien bra. Du har möjlighet att besöka Sverige utan kostnad några gånger under året.

Du måste vara mycket hundkunnig, helst med dokumenterad erfarenhet. Du ska kunna arbeta självständigt inom givna ramar, vara stresstålig och ansvarskännande. På plats representerar du vårt svenska sätt att se på och behandla hundar – vilket helt skiljer sig från det rumänska. Livsmiljön i Cernavoda är annorlunda än vad vi är vana med och du måste vara beredd på att ditt sociala liv blir ganska begränsat.

Du arbetar på engelska men det är en fördel om du är villig att lära dig lite rumänska.

Vill du bli med i SaveTheDogs team? Skriv och berätta om dig själv, bifoga CV. Ange referens vad gäller din hunderfarenhet ( utbildning etc ). Du kommer eventuellt snabbt att bli ombedd att volontärarbeta 1-2 veckor för att på plats fortsätta diskussionen. Anställningen sträcker sig över ett år med möjlighet till förlängning.

info@hundhjalpen.se

Märk mailet ”Cernavoda”

%d bloggare gillar detta: