Familjer för skogspromenader sökes!

Här har vi tre underbara killar som ännu inte “hittat hem”. Samtliga söker nu ”familjer för skogspromenader” men givetvis även så mycket annat; lek och bus, mysande i soffan, spännande utmaningar. Vi kan inte förstå att dessa tre underbara herrar fortfarande väntar i hägnet, oupptäckta juveler som bara väntar på att få briljera! Kan någon av dem vara just rätt hund för DIG. Klicka på bilderna nedan för mer information. Släpp in grabbarna i värmen i vintern – de har väntat så länge!

downloads33
Cipri – en fullpoängare – alltid på bra humör och tillgänglig för att umgås. En pigg och sprallig, glad kille som kommer att bli en härlig familjehund och en kamrat på många framtida äventyr.

Vlad – som inte längre trivs i hägnet. Från att ha varit en sprudlande glad kille blir han allt mer nedstämd. Potential finns till max – Vlad behöver få byta miljö, få uppmärksamhet och kärlek. Bli någons bästa vän!

Bentley – som inte kommer till sin rätt i hägnet. Har stort behov av närhet vilket inte kan erbjudas där. Kommer att utvecklas enormt i rätt miljö, där han blir sedd! Stilig kille med hjärtat på rätta stället.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: