Vackra själar i lite trasiga förpackningar

downloads42

Svält, vanvård och uppenbar misshandel är många rumänska hundars vardag. Det kroppsliga är lätt att rehabilitera – det själsliga tar lite längre tid. Hägnet är tryggt och där finns det livsnödvändiga – men personalen är hårt pressad och tiden / kunskapen räcker inte till för att hjälpa de lite rädda och tillbakadragna hundarna. Dessa hundar hamnar ofta i skymundan och får inte chansen att ”hitta hem” genom ett adoptionsprogram. Tiden tickar på och månader och i vissa fall år passerar. Hunden glöms mer eller mindre bort. Nog av detta. Vi har valt ut ett antal hundar med ”särskilda behov”, hundar som har lite svårt med tilltro, men som har stor potential. De är alla extremt mjuka och snälla hundar som i lugna hem behöver få stärka sitt självförtroende och därmed så småningom kunna placeras i de evighetshem de så förtjänar.

VI SÖKER NU DIG SOM VILL HJÄLPA DESSA HUNDAR VIDARE I LIVET – GENOM ATT VARA JOURHEM. Du gör här en ovärderlig insats och för den enskilda hunden är det DU som möjliggör ett bättre liv. Du får möjligheten att möta en levande varelse med stort behov av trygghet och stabilitet – och göra SKILLNAD!

Du måste bo i lugn miljö ( villa, på landet ) och inte ha barn under tonåren hemma. Ett måste är en trevlig hundkamrat – samt egenskaperna tid, tålamod och empati. Vi finns här som stöd!

Läs mer om att vara jourhem här.

Anmäl ditt intresse här.

%d bloggare gillar detta: