Mor och son söker hem snarast – hos Dig?

downloads31

Vackra Vivian med stilige sonen Dolce är i akut behov av ett eget hem. Deras liv står i ”paus-läge” där de sedan två år väntar i sitt lilla rum. Katterna är mycket kärvänliga och rara, men det finns ingen som har tid att tillgodose deras behov av vare sig närhet eller lek – då återstår bara att vänta, och vänta…. Vivian och Dolce är oskiljaktiga – de har ju tillbringat varje minut i livet tillsammans. De kommer att ge sina nya ägare mycken glädje genom sin blotta närvaro och sällskaplighet. Katterna behöver hjälp att äntligen få börja leva ett härligt och berikat kattliv. Tiden går och situationen är ohållbar. Var finns DU som kan hjälpa dessa guldklimpar, ta dem till ditt hjärta och erbjuda dem evighetshemmet. Hör av dig! Vivian och Dolce mår allt sämre i sin begränsande tillvaro och måste få ett bättre liv NU!

Obs att katterna endast placeras tillsammans.

Läs mera om Vivian här.

Läs mera om Dolce här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: