Gåvoredovisning Augusti 2016

downloads39Resultatet för Augusti månad blev fantastiska 47 339 kr!
Ospecificerade gåvor uppgick till hela 31 126 kr. I kampanjen ”Sponsra en hunds resa” inkom 3 800 kr vilket innebär att utvalda hundar får en lägre adoptionskostnad och därmed större chans till sin flygbiljett till Sverige. Våra fadderhundar/katter sponsrades med  hela 9 813 kr. Hundhjälpen samarbetar även med det lilla privata hägnet STAAD där flera av våra hundar kommer ifrån. Vi har åtagit oss att samla in pengar till mat till de hundar som lever där. Under Augusti månad inkom 400 kr.
I början av September månad påbörjade vi en stor kampanj ”Mätta magar” för att samla in medel för att täcka samtliga hundars / katters matbehov i oktober, och därmed ge SaveTheDogs möjlighet att fokusera på kliniken. Redan i slutet på Augusti har vi fått in 200 kr.

Under första helgen i September så anordnar Hundhjälpen flera hundträffar runt om i landet, detta är startskottet för vår stora insamling Mätta magar och redan i Augusti så har vi fått in 450 kr för våra kommande hundträffar.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska mötare som gör ett ovärderligt arbete. I Augusti månad mötte Ewa Cederholm, Jörgen Högberg och Tina. Genom att efterskänka sin ersättning så skänktes 1000 kr.

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här.

Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: