Vem vill välkomna sprallige Buster?

Desktop6

De flesta hundar finner sin plats i kamratskapet i hägnet – men inte alla. Buster har svårt att klara hägnmiljön, med den trängsel, konkurrens och stress det innebär. Han är en oerhört klipsk och vaksam kille med stort aktivitetsbehov – och det är ofta denna typ av hund som får det tufft. Buster vantrivs VÄLDIGT och behöver få resa från hägnet så snart som möjligt – för att få lite ro i själen och börja ett nytt och bättre hundliv. Buster är en aktiv hund och det ställs därför krav på att man i det nya hemmet är friluftsmänniskor med många äventyr i markerna på agendan. Buster kommer att bli en fantastisk kamrat på motionsrundor, vildmarksvandringar och givetvis hemma. Vi söker ett hunderfaret hem där Buster kan få stå i centrum. Han bor gärna som ensam hund men kan även tänka sig bo med en stabil tik. Inga barn under tonåren i hemmet. Här av Dig om Du är Busters nye husse eller matte – han behöver Dig nu!

Läs mera om Buster här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: