3 vackra tjejer hälsar!

Downloads22

Glada hälsningar från 3 underbara tjejer som kommit till nya hem i Sverige under sommaren:

Fina Mollie (fd Doki) anlände för ca en månad sedan och har hunnit bo in sig bra och trivs alldeles utmärkt med sin familj, både människor, hunden Vilda och katterna Mimmi och Zingo. Hon har visat sig vara en lekfull dam som älskar sin pipleksak och bollar!
Sötnosan Daisy fick i början av sommaren äntligen komma till sin familj i Norrland, lagom till att heja på Sverige i fotbolls-EM. Daisy älskar att gå i skogen och kunde knappast ha fått det bättre.
Lilla Bonnie landade i Sverige på vårkanten och det tog inte länge innan hon visade sin familj vad hon anser vara bäst – springa supersnabbt på ängen, skutta runt i skogen i flera timmar, plaska runt i vattnet samt att bli kliad på magen!

 

%d bloggare gillar detta: