Hundträffar i hela Sverige 3-4 september!

hundtraff-avatar Hundhjälpen har varje år haft en större hundträff någonstans i Sverige. Detta har då koncentrerats till storstäderna – då det är i områdena därikring de flesta av våra hundar bor. Många ute i landet tycker det är lite trist att inte kunna deltaga – så i år gör vi ett annorlunda upplägg. Lördagen den 3e eller söndagen den 4e september träffas vi runtomkring i hela landet. Det blir mängder av små gemytliga träffar med hundpromenad och medhavt fika. Reservera detta datum i din kalender redan nu! Mera information följer givetvis. Vi kan ju själv inte närvara överallt av geografiska skäl, så vi söker också glada hundägare som är villiga att hålla i arrangemanget på sin ort / i sin region. Detta innebär inget annat än att välja ut en trevlig plats för promenad och sedan samla alla intresserade på plats. Fundera om just DU kan vara samordnare i ditt område – maila i så fall info@hundhjalpen.se.

%d bloggare gillar detta: