Farbror Grizzly – En rumänsk pensionär i Sverige!

Grizzly skulle precis fylla 12 år när han i januari satte sina tassar på svensk mark. Osäker på allt det nya men samtidigt nyfiken på vad det svenska livet hade att erbjuda. Det visade sig snabbt att denne farbror är något utöver det vanliga – och inte kunde ju jourmatte tänka sig att släppa honom, så han fick stanna kvar och lever nu ett underbart pensionärsliv med sina kompisar.

Matte skriver:
”Grizzly firar 6 månader i Sverige på söndag 🙂 Som tack till Hundhjälpen för att ni gav honom möjligheten att få ett hem trots sin höga ålder på 12 år har jag gjort denna film som jag hoppas kommer få fler att öppna upp sig för tanken att adoptera en äldre hund. Det är en sådan obeskrivlig glädje varje dag att få se Grizzly njuta av sitt nya liv och äntligen få allt han förtjänar!”

 

%d bloggare gillar detta: