Guldkant i livet sökes!

Downloads19

Hej alla Hundhjälpens vänner!

Andi här. Jag är en snäll gammal farbror som både ser och hör lite dåligt – och inte tar mig fram så fort. Jag fick hjälp att komma bort från gatan där jag höll på att dö. Nu bor jag i hägnet där jag får mat och alla är snälla. Mina två vänner Dingo och Joana reser snart till Sverige och har jag inga fler kamrater. Den fina paddock vi tre haft ska byggas om och man måste flytta mig till en mindre med många yngre, jobbiga hundar i – det klarar jag inte. De kommer att bråka med mig och stressa mig och jag är för gammal att hinna undan. De kommer antagligen också att försöka ta all min mat. Nu måste ni hjälpa mig, snälla. Jag vill ha ett hem där man älskar mig och där jag är trygg – några andra krav har jag inte. Jag ska inte vara till besvär utan är helt nöjd med att bara finnas där och tillföra lite hjärtevärme. Nog finns det väl någon som kan välkomna mig och ge mig den där ”guldkanten” alla pratar om.

Varma hälsningar,
Andi

Läs mer om Andi här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: