Charlize och Iota behöver vår hjälp – och det är bråttom!

Downloads18

I alla flocklevande grupperingar på begränsade ytor finns mobbare – och deras offer. Detta ser vi på våra arbetsplatser, på skolor – liksom bland t ex hästar och hundar. Att bli omhändertagen i Rumänien som hund innebär vid våra hägn mat och vård, och ett vänligt bemötande. Tyvärr utses emellanåt några hundar till hack-kycklingar, som tuktas hänsynslöst. Charlize och Iota är nu utsatta och tillbringar sina dagar i rädsla och vaksamhet. De får ideligen fly undan sina plågoandar och båda har attackerats illa ett antal gånger. Charlize och Iota håller mest till i sina kojor, där de inte syns och där de därför oftast får vara ifred. Detta undantar dem från de få nöjen hundarna i hägnen har, bus och lek – samt kamratskap. Hägnen är fulla med hundar och ytterligare tusentals i regionen behöver akut hjälp. Det finns inga utrymmen för att hundar som dessa två tikar ska kunna beredas en fullständigt trygg tillvaro.  Det är VI som måste göra skillnad här. Var finns DU som kan öppna ditt lugna hem för en av dessa fina tjejer.  Deras situation är mycket svår och de måste komma bort från hägnet för att inte fortsätta attackeras med i värsta fall svåra skador eller död som en följd. Har du utrymme i hus och hjärta – hör av Dig!

Läs mera om Charlize här.

Läs mera om Iota här.

Intresseanmälan hittar du här.

%d bloggare gillar detta: