Countdown – 12 augusti – Dingo

Downloads14

Dagarna tickar på och snart stängs Dingos del av det gamla hägnet i Cernavoda.
Hela hägnet ska så småningom utrymmas och samtliga hundar flyttas till det moderna Footprints of Joy. Dingo kommer inte att klara flytten. Han är en äldre farbror, en stor hund med ett handikapp och med ett behov av lite eget utrymme.
Han klarar inte att bo med många yngre och påstridiga hundar på mindre yta. Dingo har lidit enormt och har ett väldigt tragiskt liv bakom sig. Han har bott i princip hela sitt liv i hägnet och där ska han inte behöva avsluta sina dagar.
Nog ska väl vår stilige och kärleksfulle Dingo till sist få hitta vägen till sitt livs första hem – med alldeles egna människor som älskar honom. Det får inte vara för sent. Dingo har inte evigheten på sig mer. Han är resklar och står bara och väntar på att matte och husse ska se honom!

Läs mera om Dingo här.

Intresseanmälan finner du här.

 Film om Dingo:

%d bloggare gillar detta: