Dingos situation är minst sagt desperat!

Downloads12

Hägnen är överfulla av hundar och omfördelningar i inhägnader sker ständigt – på gott och ont. Dingo är en underbar herre, älskad av oss alla och som behöver lite extra utrymme på grund av sin storlek, sin ålder, sitt handikapp och sin integritet. Nu är detta snart inte möjligt och detta kommer att drabba honom mycket hårt. Dingo kommer att må väldigt dåligt av att trängas med andra, livligare hundar. Han är en äldre farbror som behöver få lite guldkant i livet. Dingo har lidit enormt och har ett tragiskt liv bakom sig. Han har bott många år i hägnet och där ska han inte behöva avsluta sina dagar. Nog ska väl vår stilige Dingo till sist få hitta vägen till sitt livs första hem – med alldeles egna människor som älskar honom. Det får inte vara för sent. Dingo har inte evigheten på sig mer. Han är resklar och står bara och väntar på att matte och husse ska se honom!

Läs mera om Dingo här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: