Gåvoredovisning Juni 2016

Desktop2Resultatet för juni månad blev fantastiska 68 200 kr!
Ospecificerade gåvor uppgick till hela 36 301 kr. I kampanjen ”Sponsra en hunds resa” inkom hela 2 800 kr vilket innebär att utvalda hundar får en lägre adoptionskostnad och därmed större chans till sin flygbiljett till Sverige. Våra fadderhundar/katter sponsrades med  8 875 kr. Hundhjälpen samarbetar även med det lilla privata hägnet STAAD där flera av våra hundar kommer ifrån. Vi har åtagit oss att samla in pengar till mat till de hundar som lever där. Under juni månad inkom 200 kr.
I slutet av maj månad påbörjade vi en stor kampanj ”Hans hjärta ligger i dina händer” för att samla in medel för att medicinskt skydda våra älskade rumänhundars hjärtan. Under juni inkom fantastiska 11 690 kr.

Många har berörts av Travis öde, som på World Stray Animals´Day den 4 april i år, höggs brutalt i huvudet med en yxa. Som genom ett under så dog inte Travis men hans skador krävde mycket veterinärvård. Till hans hjälp har hela 5 309 kr samlats in.

Sommaren är mycket varm i Rumänien och för att erbjuda hundarna lite svalka bad vi under juni om hjälp med att samla in pengar till plastpooler, så hundarna kan få ha poolparty. 2 725 kr samlades in till detta ändamål.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska mötare som gör ett ovärderligt arbete. I juni månad mötte Robert Brant, Jane Iassonidis och Tina. Genom att efterskänka sin ersättning så skänktes 300 kr.

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här.

Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: