Hjälp Sanna som mår dåligt I hägnet!

Downloads24

Sanna är en underbar hund som lätt tar till sig vänner både bland människor och bland andra hundar. Trots detta mår hon mycket dåligt i hägnet och tynar bort. Stressen av att ha så många hundar runtomkring sig och det faktum att det inte går att finna en helt egen plats där det är tyst och lugnt gör att hon har svårt att koppla av. Detta påverkar henne och hon har svårt finna ro att äta, med effekten att hon nu magrar allt mer. Man försöker stödmata henne men hittills utan resultat. Sanna måste få lämna hägnet för att återfå den gnista som ger glädje i livet, som inspirerar till lek, bus och äventyr. Vi är rädda för att Sanna så småningom ska bli deprimerad och att hennes underbara personlighet då ska förändras. Vi söker med ljus och lykta Dig som kan hjälpa Sanna, som kan ge henne kärlek och trygghet – och det lugn och harmoni hon behöver i sitt liv. Hör av Dig – Sanna väntar!

Läs mera om Sanna här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: