Nya fadderhundar!

Desktop

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Dachs, Herbert, Stacy, Sam och Raj som är nya i vårt fadderprogram.

Lille Dachs övergavs av sin ägare och hade i början svårt att anpassa sig till livet i hägnet men har med tiden hittat många vänner bland både två-, tre- och fyrbenta. En mycket vänlig kille som gärna umgås och blir klappad.
Rare Herbert är en äldre herre som hittades mitt på gatan när en ur personalen var på väg till hägnet. Ett under att han inte blivit påkörd! Herbert är många besökares favorit – En riktig myskille som älskar att sitta i knä.
Söta Stacy hittades vid en sjö där många hemlösa hundar håller till. En sådan liten hund klarar sig inte länge i den miljön så hon togs genast med till hägnet. Stacy, som födde valpar strax efter ankomst, bor nu tillfälligt hemma hos en ur personalen för att kunna ha lugn och ro med sina valpar.
Guldgrabben Sam ansågs vara aggressiv och i princip omöjlig att hantera. Han togs med till gamla hägnet där han fick sin mentor och stöttepelare Bilbo, vår adoptionskoordinators hund. Med hjälp av Bilbo har Sam blivit en riktigt trevlig kille som gärna hälsar på snälla besökare.
Ståtliga Raj hittades, som många andra hundar, livrädd och mager på gatan. Han hade till en början väldigt svårt att lita på människor men nyfikenheten har börjat ta över – Är man lugn och försiktig kan han gärna umgås en liten stund.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d bloggare gillar detta: