Bröderna Bus saknar hem!

Desktop4

Våra underbara grabbar Maffy och Wolfy söker fortfarande tryggheten I livet – det egna hemmet där kärlek finns I överflöd och där hundar får uppleva både hemmamys och ett härligt uteliv. Dessa två bröder som hittades endast 4 veckor gamla vill så gärna uppleva något annat än det begränsande liv som hägnet erbjuder. Det här är pigga grabbar med mycket spring i benen och glimten i ögat. De kommer när de väl installerat sig i det nya livet att bjuda på många glada skratt och gemensamma äventyr. De kan adopteras var för sig – eller tillsammans. Till Dig som kan tänka Dig båda pojkarna har vi ett mycket speciellt erbjudande. Vi vill dock att Du bor relativt lugnt och inte har småbarn hemma. Hundsällskap är välkommet. Vi hoppas att Maffys och Wolfys långa väntan ska få ett slut nu – så att de får glädjas av tillhörigheten i ett eget hem!

Läs mera om Maffy här.

Läs mera om Wolfy  här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: