Dora från Hundhjälpen har stulits!

Downloads23

Lilla rumänskan Dora har stulits från sitt hem utanför Avesta den 2a juni.
Tjuvarna tog förutom Dora även ett antal papegojor. Polisen är givetvis inkopplad.
Vi har tack vare vårt stora antal följare på hemsidan och på Facebook en unik chans att försöka hjälpa Dora och papegojorna hem igen. Du som läser detta – dela inlägget! Var vaksam på om någon i din omgivning plötsligt visar sig med en liten hund lik Dora, idag, i morgon, nästa vecka eller månad. Ställ frågor. Finns oklarheter gällande varifrån hunden kommer, kontakta polisen där du / hunden befinner sig. Observera att Dora kan dyka upp varsomhelst i Sverige. Hon är en liten, rädd tjej som behöver få komma hem. HJÄLP DORA!

Bilderna är inte nytagna. Dora har vuxit något och har längre päls.

Artikel

%d bloggare gillar detta: