Hundarna vid STAAD är beroende av oss – insamling till mat.

hundarna1

Hundhjälpen har sedan i höstas ett åtagande gentemot hundarna vid hägnet STAAD. Mihaela Baisan är en privatperson som kämpar oupphörligt för att hjälpa hundar i staden Neptun vid Svarta Havet. Hon driver ett litet, privat hägn där även många av våra hundar har sitt ursprung. Mihaela är helt beroende av andras välvilja för att kunna omhänderta, vårda och mata dessa hundar. Hundhjälpen har sedan i höstas ett åtagande vid STAAD – vi ska trygga hundarnas mat så att Mihaela kan fokusera på att samla in pengar till övriga kostnader som veterinärvård och underhåll. 75 hundars mat kostar per månad ca 7500 kr. Visst hjälps vi alla åt att trygga maten för minst tre månader framåt – maj, juni och juli? Dessa hundar ska aldrig mer behöva känna svälten slita i magen. Tack för DIN hjälp!

Sätt in Ditt bidrag, litet eller stort, på Hundhjälpens Plusgiro 355 425-0
Märk ditt bidrag ”STAAD” + Ditt namn + Godkänner PUL*.
(*om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen)

Det går även att bidra via Swish: 123 1721430

På bilden ovan ser vi 3 lyckligt lottade hundar från STAAD; Bonnie, Gogu och Clyde, som har familjer i Sverige som väntar på dem!

%d bloggare gillar detta: