Lupica söker lyckan!

Downloads19

Vår käre Lupica har levt ett långt och svårt liv – och behöver nu få några lugna och trygga år – omringad av kärleksfulla människor. Sommarhettan sätter snart in på allvar i södra Rumänien – med temperaturer stadigt kring +30. Det är tufft för en äldre hund som dessutom är iklädd en extra varm päls. Lupica är en riktig raring som inget hellre önskar än att få höra ihop  med någon. Han är glad och godmodig och älskar att gosa. Snäll med allt och alla. Lupica önskar sig ett hem med egen trädgård där han kan få strosa omkring – ett hem med de snällaste människor som finns och gärna med en trevlig hundkompis. Vi söker nu Dig som kan förverkliga Lupicas dröm om det goda livet. Hör av Dig!

Läs mera om Lupica här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: