Hälsningar från 3 lyckliga skönheter!

Downloads3
I slutet av förra året landade vackre Cashu (fd Cassio) på Arlanda för att äntligen få börja sitt nya liv i Sverige. Han har sedan dess hunnit få både hund- och människokompisar och upptäckt tjusningen med långa, härliga skogspromenader.

Lilla Rut (fd Radita) har hunnit bo i sitt hem i lite över ett år nu och kunde inte vara lyckligare!
Hon viftar på svansen hela tiden och familjen beskriver henne som en underbart snäll och rolig liten gumma.

Sista januari i år var det dags för fina Impa (fd Tara) att göra entre. Till en början var hon lite avvaktande mot allt nytt men har börjat ta för sig av livets goda nu. Bästa kompisen är en liten terrier-grabb som hon lärt känna på dagis.

Klicka på hundarnas namn för att se fler bilder på dem!

%d bloggare gillar detta: