Hur länge ska Doki vänta – räcker inte snart 9 år?

Downloads17

Vår underbara, älskade Doki har snart väntat nio år i hägnet på att bli upptäckt – alltid lite i skymundan, alltid bortglömd. Åren har gått och hon har förgäves väntat – detta måste få ett slut. Doki måste också få uppleva lyckan med ett eget hem – hennes liv ska inte förspillas i hägnet, rinna ut i sanden, för alltid glömmas bort. Doki är en oerhört älsklig gammal ”tant” som så gärna vill mysa och höra till. Nog måste väl hemmet som kan erbjuda henne den enda egna bädd hon haft, den enda egna matskålen och som har kärlek i överflöd finnas? Sommaren med den obarmhärtiga hettan i Rumänien är snart här – visst kan vi då erbjuda Doki en  plats i skuggan på en svensk gräsmatta? Nog måste väl någon ha kärlek i överflöd att slösa på denna
den käraste gamla hunden? Tiden tickar för Doki – hör av Dig!

Läs mera om Doki här.
Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: