Bamses dagbok i Hemmets Journal

I nummer 54/1 av Hemmets Journal kunde vi läsa om ingen mindre än Bamse (fd Mark) – Som kom till sin familj via Hundhjälpen 2015!
Ni kan läsa hela artikeln genom att klicka på bilderna nedan.

”Ingen vet riktigt vad Bamse gått igenom som rumänsk gatuhund. För Jenny och John spelar det heller ingen roll – det viktiga var att de hade chansen att ge Bamse ett bättre liv i Sverige. Följ deras dagbok från den dag deras nya familjemedlem först satte tassarna på svensk mark!

Att hunden är människans bästa vän var jag och John helt överens om när vi började planera för att ta emot en ny familjemedlem från organisationen Hundhjälpen. Men att det kunde rymmas så mycket kärlek i en liten rufsig blandras från Rumänien var vi inte beredda på. Vi lär oss nya saker om vår adoptivhund Bamse varje dag, i takt med att han blir allt tryggare med att leva hemma hos oss. Vi kommer aldrig att få veta vad han har varit med om under sitt första levnadsår på gatan, men han visar med sin tillit att han är tacksam över att inte längre behöva bo i en lerig grop under en butiksbyggnad. Det här är Bamses bilddagbok, med framsteg och bakslag som vi tillsammans stötte på under hans första tre månader i Sverige.”

 

t-shirt-bordeaux-240
t-shirt-bordeaux-240
t-shirt-bordeaux-240
t-shirt-bordeaux-240

%d bloggare gillar detta: