3 nya fadderhundar!

Downloads73

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Amie, Oliver och Rita som är nya i vårt fadderprogram.

Lilla, rara Amie lämnades in till hägnet av sin ägare – som endast hade en arm och därför inte möjlighet att ta hand om henne. Hon mår bra med sina hundkompisar men är fortfarande väldigt rädd för människor. Vi har dock förhoppningar om att kanske kunna hitta ett hem åt henne i framtiden.
Vackre Oliver levde på gatan i staden Mangalia. Han såg ut att inte höra hemma någonstans och en dag beslutade man att ta hand om honom, för att rädda honom från hundfångarna. Oliver är en glad och trevlig hund men på grund av vissa hälsoskäl är han inte med i något adoptionsprogram.
Rita, vår mystjej, hittades ensam och mager i skogen i närheten av hägnet STAAD. Troligtvis hade hon dumpats där för att hon inte skulle kunna hitta hem. Rita är en väldigt mjuk, go och trevlig dam som gärna umgås med både människor och hundar. Av vissa hälsoskäl är hon ännu inte med i något adoptionsprogram.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d bloggare gillar detta: