Hästveckan är i full gång

Downloads15

Vi har i veckan 2 svenska hovslagare, Johan och Victoria, på plats nere i Rumänien där de under veckan besöker byar omkring Cernavoda för att verka och sko hästar. Arbetet finansieras av donationer och är därmed helt gratis för hästägarna.
Intresset och behovet har varit enormt – Många som inte varit inbokade har dykt upp och köerna  har varit långa.

Hästägarna har gett våra hovslagare massor av beröm, stämningen är väldigt god och det märks att vår insats är uppskattad. Skicket på de hästar som kommer är väldigt varierande, men vi arbetar på att sprida kunskap om utfodring – samtidigt som alla hästarna avmaskas på plats.

Vill Du hjälpa oss att hjälpa fler?
Sätt in Ditt bidrag, litet eller stort, på Hundhjälpens Plusgiro 355 425-0

Märk ditt bidrag ”Häst” + Ditt namn + Godkänner PUL*.
(*om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen)

Det går även att bidra via Swish: 123 1721430

%d bloggare gillar detta: