Ledsen kille söker glädje och närhet!

Downloads14

Vår rare Erico mår allt sämre i hägnet. Han har börjat dra sig undan och man ser stor sorg i hans vackra ögon. Hägnlivet är tufft för alla hundar med det ständiga oväsendet, konkurrensen och bristen på eget utrymme. Allt detta har blivit för mycket för Erico som nu börjar likna en skugga av sitt forna jag. Han behöver få lämna hägnet så snart det bara är möjligt, för att återhämta sig i en ny, lugn och trygg miljö.

Kan Du öppna Ditt hem för denne underbare hund som behöver stöd och kärlek för att orka vidare? Ditt hem måste vara lugnt, lugnt beläget och i marknivå med tillgång till egen täppa. Du själv behöver vara en lågmäld och trygg person, med tid och tålamod att hjälpa Erico. Du får gärna ha en stabil hund i hemmet som stöd för honom. Hör av Dig! För Erico tickar livet vidare och han mår bara sämre.

Läs mer om Erico här.
Intresseanmälan finns här.

%d bloggare gillar detta: