Vem vill uppleva våren med Maffy och Wolfy?

Downloads13

Maffy och Wolfy är två härliga och levnadsglada bröder som redan fått vänta alldeles för länge på sina egna hem. Tiden tickar på och de väntar ivrigt. Detta är grabbar med potential! De är klipska och lyhörda grabbar som inget hellre vill än att höra ihop med någon. Båda älskar att springa och leka – och däremellan stillsamt utforska det lilla som finns kring hägnet. Det här är grabbar som kommer att stortrivas med strövtåg ute i våra svenska marker i vår och sommar. Till hösten kanske en kurs i spår eller uppletande? Kanske rent av kantarellsök? Maffy och Wolfy kommer att göra sitt bästa för att anpassa sig i det nya hemmet – där människorna kommer att bli alldeles utomordentligt viktiga! Ta reda på mer om dessa fantastiska grabbar som fortfarande väntar på sina hem! Öppnar Du Din dörr kommer Du inte att ångra Dig.

Läs mer om Maffy här.
Läs mer om Wolfy här.

Intresseanmälan hittar du här.

%d bloggare gillar detta: