2 nya "Vinterhundar"!

Downloads50

Äldre hundar och de med särskilda behov har svårare att hålla värmen i vinterkylan. De kroppsreserver de har förbrukas snabbt och de har inte samma förmåga att sätta varm päls. Vår vinterkampanj vill därför lyfta fram just dessa hundar, de som har det största behovet av att få lämna hägnet, på grund av ålder, handikapp, sociala faktorer eller annat. Dessa hundars situation är svår och de behöver nu vår hjälp. Öppna Ditt hem för en av våra ”vinterhundar” – hjälp dem in i värmen denna vinter. De har inte stora behov av aktiviteter – utan en mjuk bädd, god mat och mycket kärlek är det som fattas i deras liv. Detta kan Du erbjuda dem. Den kärlek Du får i retur är värd allt!

Samtliga hundar kan sponsras ner till ett minimibelopp (för äldre och handikappade hundar 1500 kr, för övriga 2500 kr). Ditt bidrag sänker således hundens överlåtelsekostnad vilket kan hjälpa den att finna vägen till sitt framtida hem. Inkomna belopp fördelas mellan hundarna. Märk betalningen ”Vinterhundar”. ALL sponsring av enskilda hundar i adoptionsprogrammet, oavsett vilken, tillfaller under kampanjtiden just dessa utvalda hundar – det är här behovet finns.

Vi har nu 2 nya vinterhundar i programmet – De bor liksom de andra utomhus, med tillgång till koja eller ”ligghall” under tak. Bädden består av halm. Temperaturen kan ett fåtal nätter falla till -20 grader. Isande regn vräker ner över hägnen. Hjälp dessa hundar – våra mest utsatta vänner!

Vår vackra Aria är vänligheten själv. Hon visar så tydligt hon bara kan hur mycket hon uppskattar vårt sällskap och våra klappar. Aria har många goda hundkompisar och busar gärna till det lite ibland. Hon längtar nu efter ett hem där hon får bli en viktig och älskad familjemedlem.

Lilla, söta Plusica lämnades utanför hägnet i Medgidia. Hon var livrädd när hon hittades och som den pyttelilla och lite äldre dam som hon är har hon det väldigt jobbigt i hägn-miljön. Plusica vill snarast få flytta till ett lugnt hem där hon har en egen uteplats/gård att strosa omkring på.

Klicka på hundarnas namn för att läsa mer om dem.
Läs om vinterkampanjen i sin helhet här.

%d bloggare gillar detta: