Gåvoredovisning Februari 2016

Downloads49Resultatet för februari månad blev fantastiska  91.292kr!
Ospecificerade gåvor samt gåvogram uppgick till 27.205kr!
Save the Dogs grundare och president Sara Turetta fyllde år i februari och önskade sig ekonomisk hjälp till svårt skadade hundar, till detta har vi mottagit donationer från er på 3.200kr.
Våra Vinterhundar sponsrades med 2.900kr. Detta innebär att många av de äldre hundarna i hägnen nu fått sin överlåtelsekostnad sänkt i hopp om att bli än mer attraktiva i adoptionsprogrammet.
Våra fadderhundar/katter sponsrades av sina faddrar med 10.345kr samt ytterligare 1600kr från andra sponsorer.
I februari så donerades det 10.931kr till vår stora stödutfodrings-insamling.
På vår Facebooksida har ni i februari kunnat läsa om situationen i Constanta.  ”Efter flera påtryckningar från kommunen och flera djurrättsorganisationer har Puppy Vets avskedats och vården för de omkring 70 hundarna i hägnet har nu överlåtits till volontärer i väntan på besked om vem som ska ta över.” Save the Dogs har gått in med stöd och vi valde att stötta dem. Era bidrag till detta ändamål blev 8.640kr.
I slutat av februari sökte vi även på Facebook efter hjälp med att låta Save the Dogs köpa in mer leksaker till hundarna och katterna i hägnen. 3040kr landade denna insamling på.

Under februari startade även de årliga deltävlingarna i Melodifestivalen, vi föreslog då att istället lägga en röst för gatuhundarna, och det var det många av er som gjorde! 22.731kr donerades vis sms och swish.
Du kan läsa hela gåvoredovisningen här. Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”.

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: