Våra härliga katt-pojkar längtar hem!

alvin-pres1 victor-pres1 derek-pres1

Det här är ett meddelande från oss; Alvin, Victor och Derek. Vi bor här i hägnet i Medgidia men vi skulle vilja ha egna mattar och hussar som skämmer bort oss. Vi leker med varandra och våra kompisar på dagarna – och får god mat – men vi skulle vilja ha varsin varm famn att krypa upp i och någon som kliade oss bakom öronen och strök oss mjukt över ryggen många gånger varje dag. Här är det ingen som på allvar hinner mysa och då är vi lite ledsna. Vi är snälla och trevliga katter alla tre och kommer att göra vårt bästa för att anpassa oss och göra rätt i våra nya hem. Många av våra kamrater har redan flyttat till Sverige där det går väldigt bra för dem. Andra flyger ”hem” nu under mars månad. Vi vill också resa – SE OSS!

Hälsningar från Alvin, Victor och Derek

Den rumänska ”huskatten” är oftast ganska liten och gracil. De är vanligtvis väldigt sociala och våra katter är även hundvana. Du kan läsa mera om katt-adoption här.

Intresseanmälan finner du här.

För att läsa mera om respektive katt, klicka på kattens vinjettbild ovan.

%d bloggare gillar detta: