Se våra stiliga Norrlandsgrabbar!

Downloads41

På de snöiga norrlandsvidderna springer Peter och Rocky som virvelvindar. De är två härliga grabbar som båda befinner sig i jourhem och längtar efter sina egna familjer där de ska få stanna för evigt. Peter och Rocky är glada, snälla hundar med lite blygare framtoning. De är båda sina jourfamiljer mycket tillgivna och är bästisar med den hund som finns i respektive hem. Båda älskar långa promenader i markerna och därefter mysande hemma. Det här är två underbara killar som inte ”hittat hem” än. Var finns Du som kan bli all i världen för en av dessa killar? Hör av Dig så att vi får berätta mera och i slutänden får Peter och / eller Rocky någon som de kan tänka på som ”min matte” eller ”min husse”. De här grabbarna har stor potential och kommer att bli sin nya familj trogna. Båda två vill bo i lugna hem där det inte finns barn under skolåldern. Var finns Du / Ni?

Läs mera om Rocky här.

Läs mera om Peter här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: