Hur kunde de lämna Rockii?

rockiivinter

Efter att hela sitt liv ha levt ett relativt skyddat liv ratades lille Rockii av sin familj på ålderns höst. Man hävdade att man skulle flytta och lämnade in den lilla hunden vid hägnet. Att plötsligt vara en av hundratals hundar, och att inte ha någon som ser till bara honom var en stor chock. Stressen i hägnet och allt oväsen skrämmer honom. Rockii kryper upp i famnen på alla som har en stund över för att känna trygghet och närhet. Den här lille farbrorn är otroligt snäll och vänlig  – och behöver snarast få lämna hägnet. Vi söker nu Dig som kan ge denne lille hjärteknipande charmör ett lugnt och trevligt liv där kärlek är en stor ingrediens. Rockiis situation är akut. Hör av Dig!

Läs mera om Rockii här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: