Vintern är dödens tid!

Downloads7

Det nya året har börjat och så även den bistra kylan som nu ytterligare försvårar livet för de rumänska gatuhundarna. Den första snön har kommit och den kom i form av snöstormar som stängde vägar. Personalen får skotta sig fram i hägnen. Dock var de förberedda och hade redan fyllt hundkojorna med halm som hundarna kan bädda in sig med och de mindre hundarna kan även värma sig under värmelampor. De av svält och umbäranden redan försvagade hundarna utanför hägnet har inte den lyxen. De har ingen som matar dem eller ger dem skydd från kylan. De får försöka gräva fram den lilla mat de kan hitta och försöka hitta ett torrt krypin för att försöka få lite vila. Det här är den kritiska perioden på året och den tiden som många hundar förlorar kampen mot kylan och svälten. Vintern är dödens tid.

Vår samarbetspartner Save The Dogs stödutfodrar hundar i och kring Cernavoda och Medgidia. Deras fordon innehåller nu alltid stora säckar med närande mat – redo att strös ut där det vistas nödställda hundar – men maten är inte gratis. DU kan göra skillnad för dessa hundar som saknar andra beskyddare. Hjälp Save The Dogs att hjälpa – just DITT bidrag kan möjliggöra just den extra säck mat som räddar ett liv.

Sätt in Ditt bidrag, stort eller litet på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0. Märk inbetalningen ”Stödutfodring”, samt ”Godkänner PUL” om vi får publicera ditt namn i vår gåvoredovisning.
Det går även att donera via Swish: 123 1721430
SMS: Smsa till nummer 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa
du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor.

Tack för Din gåva!

%d bloggare gillar detta: