Saras födelsedagsönskan – hjälp till hundar med svåra skador

Sara fyller år den 15e februari och varje år görs en insamling till hennes ära. Denna gång kommer pengarna att öronmärkas för de ca 200 svårt skadade hundar som kommer in till hägnen varje år. Detta är hundar som behöver vård utöver det vanliga för att överleva – och så småningom finna sina nya hem hos trygga familjer. Dessa hundar är ofta så svårt skadade att specialistvård vid andra kliniker krävs – och måste betalas. Vissa behöver långvarig rehabilitering och medicinering. Ingen av dessa hundar skulle överlevt utan hjälpen från Save The Dogs.

I videon ser vi Google – som använts vid hundkamp, skadats, ratats och svårt svulten och medtagen kastats in en kanal för att dö. Han är nu lycklig i sitt nya hem i Italien.

Vi ser även Puppy – som numera myser i sitt svenska hem – hittad mycket svårt biten av andra hundar, kraftigt infekterad av sina skador och döende.

Här har vi också Bruni – hittad på vägen med en svår, öppen fraktur som krävde operation av specialister och långvarig rehabilitering. Bruni flyttade till Schweiz och är nu en lycklig familjehund.

Dessa tre hundar och 200 till får varje år den specialiserade och dyra vård som krävs för deras överlevnad. Denna vård är kostsam och för att den ska kunna erbjudas måste vi alla hjälpa till. Hedra Sara och hennes fantastiska arbete genom att skänka ditt bidrag till våra svårast skadade hundar. Alla bidrag, stora som små gör nytta.

Vi gratulerar Sara på födelsedagen!

Sätt in Ditt bidrag, stort eller litet på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0. Märk inbetalningen ”Sara”, samt ”Godkänner PUL” om vi får publicera ditt namn i vår gåvoredovisning.
Det går även att donera via Swish: 123 1721430

%d bloggare gillar detta: