Gåvoredovisning Januari 2016

Downloads38Resultatet för januari månad blev hela 85.018kr!
Ospecificerade gåvor samt  gåvogram uppgick till hela 25.920kr!
I slutet av november påbörjade vi vår stora Julinsamling i syfte att fylla medicinskåpen inför 2016. Totalt inkom det 12.350kr för mediciner och intensivvård i januari.  Denna insamling har nu totalt inbringat 138.668kr!
I november startade även kampanjen Vinterhundar (som innebär ett finansiellt sponsrande av utvalda hundar) vilket i januari inbringade ytterligare 2000kr. Detta innebär att många av de äldre hundarna i hägnen nu fått sin överlåtelsekostnad sänkt i hopp om att bli än mer attraktiva i adoptionsprogrammet.
Våra fadderhundar/katter sponsrades av sina faddrar med 8.004kr samt ytterligare 500kr från andra sponsorer. Under januari så vädjade vi om ekonomiskt stöd till gatuhundar så som exempelvis Alec till detta ändamål donareades det 6.869kr, dessa pengar läggs i potten till julinsamlingen och kommer användas till att köpa mediciner. Vår stora januariinsamling var till att stödmata gatuhundar och för 24.053kr har vår samarbetspartner Save the Dogs kunnat köpa mycket mat till de många hundar som lever på gatorna.
Vi har även haft fortsatt försäljning av Save the Dogs kalender och i januari kom det in totalt 5.322kr för köp av kalendrar!

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här. Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”.

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: