3 nya "vinterhundar"!

Downloads35

Äldre hundar och de med särskilda behov har svårare att hålla värmen i vinterkylan. De kroppsreserver de har förbrukas snabbt och de har inte samma förmåga att sätta varm päls. Vår vinterkampanj vill därför lyfta fram just dessa hundar, de som har det största behovet av att få lämna hägnet, på grund av ålder, handikapp, sociala faktorer eller annat. Dessa hundars situation är svår och de behöver nu vår hjälp. Öppna Ditt hem för en av våra ”vinterhundar” – hjälp dem in i värmen denna vinter. De har inte stora behov av aktiviteter – utan en mjuk bädd, god mat och mycket kärlek är det som fattas i deras liv. Detta kan Du erbjuda dem. Den kärlek Du får i retur är värd allt!

Samtliga hundar kan sponsras ner till ett minimibelopp (för äldre och handikappade hundar 1500 kr, för övriga 2500 kr). Ditt bidrag sänker således hundens överlåtelsekostnad vilket kan hjälpa den att finna vägen till sitt framtida hem. Inkomna belopp fördelas mellan hundarna. Märk betalningen ”Vinterhundar”. ALL sponsring av enskilda hundar i adoptionsprogrammet, oavsett vilken, tillfaller under kampanjtiden just dessa utvalda hundar – det är här behovet finns.

Vi har nu 3 nya vinterhundar i programmet – De bor liksom de andra utomhus, med tillgång till koja eller ”ligghall” under tak. Bädden består av halm. Temperaturen kan ett fåtal nätter falla till -20 grader. Isande regn vräker ner över hägnen. Hjälp dessa hundar – våra mest utsatta vänner!

Vår vackra Doki hittades nära hägnet av en av Save The Dogs anställda, Andreea. Doki var i väldigt dåligt skick och fruktansvärt rädd, men har under åren visat sig vara en väldigt rar och mycket älskvärd dam.
Lord, vår goa och glada grabb, blev påkörd av en bil och bröt benet. Lyckligtvis fanns ett snällt par i närheten som genast kontaktade hägnet. Lord älskar promenader och är väldigt social och tillgiven.
Lilla Savannah hittades på vägen till Bukarest – livrädd och en hårsmån från att bli påkörd, där hon sprang i panik mellan bilarna. Savannah är en lite försiktig tjej som behöver ett förstående hem som kan hjälpa henne.

Klicka på hundarnas namn för att läsa mer om dem.
Läs om vinterkampanjen i sin helhet här.

%d bloggare gillar detta: