Ny fadderhund – Bolton

Downloads33

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera vackre Bolton som är ny i vårt fadderprogram.

Bolton levde många år på gatan i närheten av STAAD, där han matades och sköttes om av anställda vid en bilverkstad. En restaurangägare i området uppskattade dock inte Boltons närvaro varpå hundfångare hämtade honom. När personalen vid hägnet fick reda på detta åkte de raka vägen och räddade Bolton från en mycket plågsam död. Bolton är en riktig charmör som uppskattas av alla två-, tre- och fyrbenta vänner.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d bloggare gillar detta: