Vackre Stere måste få flytta från hägnet!

Downloads1

Vi nås då och då av ett nödrop från personalen vid hägnen– en hund som mår mycket dåligt och behöver få lämna hägnet. Nu vädjar vi gemensamt för vår vackra myskille Stere som är mycket stressad av miljön. Stere är mycket människokär, glad och pigg – men som för flera av våra mest intelligenta hundar blir hägnlivet en tuff upplevelse. Han kan inte koppla av och finna sig tillrätta. Han klarar helt enkelt inte av att ständigt stressas av andra hundar, att hela tiden behöva konkurrera om minsta resurs och att det aldrig är riktigt tyst och lugnt. Stere mår allt sämre och vi förstår att han mycket snabbt måste få sitt nya hem för att inte gå under mentalt. Vi söker nu med ljus och lykta DIG som kan öppna Ditt hem och Ditt hjärta för denne vackre och goe pojk. Han har så mycket att erbjuda Dig i form av vänskap och glada stunder. Stere bor gärna som ensam hund eller med en vänlig tik. Hör av Dig!

Du kan läsa mer om Stere här.
Intresseanmälan finns här.

 

%d bloggare gillar detta: